Over

GoCredible levert innovatieve online identificatie- en betaalservices. Zo ook de Autobetaalservice. Door slim nieuwe en bewezen technieken te combineren creëert GoCredible vertrouwen/zekerheid bij koper én verkoper door de onzekerheid van levering en betaling weg te nemen. Wij realiseren een gelijkwaardige verhouding tussen koper en verkoper waarbij niemand gelijktijdig het goed en het geld in handen heeft. Daarmee biedt GoCredible bedrijven én consumenten unieke toegevoegde waarde.

GoCredible BV

GoCredible is een handelsnaam van GoCredible BV. GoCredible BV staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) te Amsterdam met nummer 63715791. GoCredible staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank als Betaaldienstverlener, vrijgesteld van toezicht. De derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden GoCredible wordt gehouden bij Rabobank. Stichting Derdengelden GoCredible staat eveneens geregistreerd in het Handelsregister van de KvK te Amsterdam maar dan onder nummer 63721325. Als je ons wilt bereiken dan kan dat via onze klantenservice of via Hogehilweg 20-1, 1101 CD Amsterdam.

Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk op onze corporate website of neem gerust contact met ons op.

Veilig betalingsverkeer is in ieders belang. Blijf aandachtig op verdachte zaken. Lees daarom ook onze informatie maar informeer je ook zelf. Kijk bijvoorbeeld op de site van De Betaalvereniging. Let ook op de aanwezigheid van ons beveiligingscertificaat. Dat is altijd aanwezig!