De samenwerking tussen Rabobank en GC is niet onopgemerkt gebleven! #Sprout

Waar gaan mijn gegevens naar toe? En waarom hebben zij deze gegevens nodig? Dit zijn vragen die in deze tijd anno 2018 vaak worden gesteld. Goede vragen die jij jezelf ook moet stellen.

GoCredible werkt samen met Rabobank, ook met Autobetaalservice. Die samenwerking is nu nog verder uitgebreid, de bank investeert namelijk in GoCredible en is toegetreden als aandeelhouder. Dat doet een partij als Rabobank natuurlijk niet zomaar. Daar is grondig voorwerk aan vooraf gegaan. Zo kunnen wij ook een veilig gevoel bieden aan onze klanten.

Rabobank werkt samen met GoCredible aan een nieuwe betaalservice genaamd Rabo Safe2Pay. Bij Safe2Pay wordt het geld bij Rabobank apart gehouden, tot jij het product wat je hebt besteld, hebt binnengekregen. Pas als jij tevreden bent met het product wordt het geld overgemaakt naar de partij waar jij een product hebt besteld. Zo staat je geld altijd veilig, en is er nergens wantrouwen voor nodig!

Ook Sprout deelt dit nieuws op hen pagina, wij zijn blij om te horen dat andere ook aandacht hebben voor dit probleem en het op willen lossen door Safe2Pay of de GoCredible Autobetaalservice te gebruiken.

Lees hier het artikel van Sprout over GoCredible & Autobetaalservice: https://www.sprout.nl/artikel/nieuwsupdate/adyen-slecht-miljard-grens-failliet-supertrash-door-zonder-olcay

Je onveilig voelen tijdens het betalen op internet? Is nergens voor nodig.